Andelskassen udvider rådgivningstiden

Andelskassen_Raadgiversituation.jpg

For at øge fleksibiliteten og imødekomme kundeønsker om rådgivning i morgen- og aftentimer ændrer Andelskassen sine åbningstider. 

I Andelskassen vil vi gerne gøre det endnu lettere for dig at få rådgivning om din økonomi. Derfor ændrer vi åbningstiderne, så du fra den 15. oktober 2021 kan holde aftalte møder med din rådgiver i tidsrummet mandag til fredag kl. 8.00 – 18.00. Det kalder vi rådgivningstid, og afhængigt af hvad der passer dig bedst, kan I mødes i banken, hjemme hos dig eller online. Det kan næsten ikke blive mere fleksibelt.

Til gengæld forkorter vi tidsrummet, hvor man blandt andet kan veksle mønter og benytte kundebokse, til mandag til fredag kl. 13.00 – 15.00. Det kalder vi ekspeditionstid.

Hvorfor denne ændring?

I Andelskassen vil vi gerne gøre den størst mulige forskel for kunderne. Det gør vi bedst ved at hjælpe og rådgive kunderne med de ting, der har størst indflydelse på deres økonomi. Derfor prioriterer vi at forkorte ekspeditionstiden for så til gengæld at udvide rådgivningstiden væsentligt.

Når vi siger ”rådgivningsmøder efter aftale”, er det fordi, vi har fokus på at give dig den allerbedste rådgivning og derfor gerne vil være grundigt forberedte, når vi mødes. Det, tror vi, giver dig den bedste kundeoplevelse og mest professionelle rådgivning.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv