Økonomisk sikring af dig og din familie

I Andelskassen samarbejder vi med Købstædernes Forsikring. De er klar til at hjælpe dig med et forsikringstjek, så du får de person- og skadesforsikringer, som passer til dit liv og dine behov.

Privat

Få gennemgået dine forsikringer

På skadesforsikring samarbejder vi i Andelskassen med Købstædernes Forsikring. Det giver dig som kunde adgang til en bred vifte af forsikringsprodukter, som hører til blandt markedets bedste. Købstædernes Forsikring har uddannede forsikringsrådgivere, som er klar til at hjælpe dig med et forsikringstjek, så du og din familie kan blive fuldt dækket.

Ejet af kunderne

Købstædernes Forsikring er ikke ejet af en fond eller aktionærer, og derfor skal de ikke udbetale overskuddet til aktionærer. De kan i stedet fokusere på at drive en bæredygtig og sund forretning, der kan vokse sig større og stærkere - til glæde for dig som kunde.

Danmarks ældste - det forpligter

Købstædernes Forsikring vil gerne sikre et friere og mere ubekymret liv for danskerne og danske virksomheder. Det har været drivkraften i 260 år, og det er det også den dag i dag.

Høj kundetilfredshed

7 ud af 10 af de kunder, som har haft en skade, siger, at de vil anbefale Købstædernes Forsikring til andre. Det gør bestemt ikke, at Købstædernes Forsikring hviler på laurbærrene. De arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre for dig som kunde.

Giv dig selv og familien økonomisk tryghed

I samarbejde med Nærpension tilbyder Andelskassen forsikringer der som et sikkerhedsnet skaber tryghed, hvis du bliver syg eller dør.

God skik-regler

Her kan du læse om God skik-regler for forsikringsformidling og se produktark (IPID)