Investeringsaftaler

Det er vigtigt, at dine penge arbejder for dig. Hvis ikke de gør det, risikerer du, at din opsparing stille og roligt bliver ædt op af inflationen - så dine penge faktisk bliver mindre og mindre værd.

Investeringsrådgivning der matcher dine behov

I Andelskassen kan vi hjælpe dig med god investeringsrådgivning, der matcher dine behov. Vi har løsninger, hvor du lader os varetage dine investeringer ud fra din risiko og horisont. Du kan naturligvis også investere dine penge selv.

Uanset hvordan din tilgang er, har vi et par overordnede råd til dig:

  1. Husk risikospredning. Med risikospredning undgår du at lægge "alle æg i samme kurv", når du investerer. Risikospredning betyder nemlig, at du spreder dine penge over mange forskellige aktier og obligationer. Så hvis du taber på nogle af dem, kan det opvejes af gevinsten på andre.
  2. Få en langsigtet investeringsplan. Inden du investerer, er det vigtigt at få lavet en personlig investeringsprofil, der er skræddersyet til dig. Den tager højde for præcis din risikovillighed og tidshorisont. Og den er grundlaget for din investeringsplan. Her spiller din rådgiver en vigtig rolle, for han/hun kender din privatøkonomi godt.
  3. Brug en investeringsrådgiver. God investeringsrådgivning kan gøre en vigtig forskel i dit liv. For et godt afkast bidrager til mere overskud og frihed i hverdagen. Samtidig giver det dig en grundlæggende tryghed at overlade en del af ansvaret og arbejdet til eksperterne. Det kan være fristende at leget ekspert selv. Men mange ender med at investere for dyrt og for dårligt.
  4. Vælg de rigtige investeringer. Investering gennem din bank giver adgang til de klogeste hoveder i investeringsbranchen. Det er formue forvaltere, der arbejder 365 dage om året med at overvåge og analysere aktie- og obligationsmarkedet. De vælger de mest lovende aktioner og obligationer og frasorterer dem, der ikke passer til din risikoprofil.
  5. Pengene skal ud af madrassen. Desværre har rigtig mange danskere hele deres opsparing stående på en konto med nul i rente. Det kan være en dårlig strategi, for her æder inflationen dem år efter år. Hvis du derimod investerer fornuftigt, har du gode muligheder for et godt afkast. Så investér dine penge.
Privat

Lokal Puljeinvest

Med Lokal Puljeinvest hos Andelskassen investerer du enkelt og effektivt – og sammen med andre. Din investering bliver løbende plejet af professionelle specialister, som arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din opsparing.

Privat

Andelskassen Investeringskonto FRI

Andelskassen Investeringskonto FRI er en ny type opsparingskonto med værdipapirafkast. Her har du friheden til at indbetale og hæve penge – alt efter behov. Du er FRI for det bøvl, der normalt følger med at investere.

Kom godt i gang - tal med din rådgiver

Har du brug for hjælp til at få dine penge til at arbejde for dig, er en investeringsaftale ofte en god løsning. Kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Aftal et møde med en investeringsrådgiver

Samtykke