Fra drømme til virkelighed

Drømmer du om ny bil, en ferie eller har du blot behov for at have lidt ekstra råderum i økonomien, hvis vaskemaskinen pludselig går i stykker.

Privat

Vil du låne penge til din næste bil?

Med et attraktivt billån i Andelskassen har du mulighed for at få finansieret din drømmebil. Læs mere om de forskellige billån, vi tilbyder.

Privat

Forbrugslån

Har du en drøm om at rejse jorden rundt? Er det en tur på højskole der trækker? Eller er du ganske enkelt nødt til at have en ny computer? Drømme er der mange af, og i Andelskassen er vi åbne for at vores kunder har forskellige ønsker. I Andelskassen kan du få rådgivning om lån. Vi blander os ikke i hvad du skal bruge pengene til. Kontokort og hurtige finansieringstilbud i stormagasiner mv. koster mere end at låne i Andelskassen. Husk at tjekke tilbuddets ÅOP – årlige omkostninger i procent - inden du skriver under på en låneaftale.

Privat

Kassekredit

En kassekredit giver dig lidt ekstra råderum, hvis vaskemaskinen pludselig går i stykker. En kassekredit er en aftalt trækningsmulighed på din konto. Den er god at have i baghånden til uforudsete udgifter, og du betaler kun renter af det, du bruger.

Erhverv

Få din egen vindmølle

En grøn investeringsmulighed for private og virksomheder.

En husstandsvindmølle er en god investering – både for miljøet og for din økonomi.

Møllen producerer energi og er med til at spare klimaet for CO2-udledning.

Har du brug for en snak med en af vores rådgivere?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til din rådgiver.