Går du med boligdrømme?

Skal du bygge nyt, renovere, købe et sommerhus eller bare sikre børnene en bolig i studietiden, er Andelskassen klar med kompetent og grundig boligrådgivning. Her kan du finde information og vejledning om boligøkonomi, eller du kan bestille et boligmøde allerede i dag.

Privat

Boligkøb

Går du med tanker om at købe hus, andelsbolig, lejlighed eller måske et sommerhus, er Andelskassen klar med kompetent og grundig boligrådgivning.

Privat

Byg nyt eller byg om

Skal der ske noget nyt? - eller er pladsen blevet for trang? Uanset hvad tanker du gør dig om din boligsituation, kan vi i Andelskassen hjælpe dig med finansieringen.

Privat

Boliglån

Boliglån kan bruges til andet end at købe et nyt hus - eksempelvis kan det bruges, hvis du vil bygge om, bygge til, eller måske noget helt tredje. Andelskassen er klar til at hjælpe dig på vej.

Privat

Energioptimering

Det kan betale sig at lave energiforbedringer. Bliv inspireret til hvordan du bedst kan energioptimere dit hjem. Med finansiering i Andelskassen kan du forbedre din bolig.

Ung
Boligklar Grafik 1000X600

Fra boligdrøm til BoligKLAR

Drømmer du om at købe bolig inden for få år, og er du mellem 18 – 35 år, hjælper vi dig med at spare op til udbetalingen af din drømmebolig med BoligKLAR.

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Privat
info card logo

Lån til dit første hus, sommerhus eller lejlighed

Lokallån Førstegangskøbere er Andelskassens boliglån specielt til dig, der køber lejlighed, hus eller sommerhus for første gang. Hvis du er klar til at bevæge dig ud på boligmarkedet, så er Andelskassen klar til at hjælpe dig med at få finansieringen af din nye bolig på plads.

Privat
Info card logo

Lån til sunde boliger på landet

Lokallån Bolig er Andelskassens lån til sunde boliger på landet, der ikke kan realkreditbelånes. Mange oplever, at det er svært at få et realkreditlån, selv om økonomien i ejendomshandlen er både god og sund – alene på grund af husets beliggenhed. Andelskassens Lokallån Bolig er din mulighed for at finansiere købet af en billig bolig i "Det lokale Danmark".

Totalkredit 1200X800

Realkredit

Andelskassen tilbyder i samarbejde med Totalkredit en række forskellige attraktive realkreditlån, og vi hjælper dig gennem alle boligkøbets faser. Her på siden kan du finde information og beregnere fra Totalkredit.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning
Samtykke