Går du med boligdrømme?

Skal du bygge nyt, renovere, købe et sommerhus eller bare sikre børnene en bolig i studietiden, er Andelskassen klar med kompetent og grundig boligrådgivning. Her kan du finde information og vejledning om boligøkonomi, eller du kan bestille et boligmøde allerede i dag.

Privat

Boligkøb

Går du med tanker om at købe hus, andelsbolig, lejlighed eller måske et sommerhus, er Andelskassen klar med kompetent og grundig boligrådgivning.

Privat

Byg nyt eller byg om

Skal der ske noget nyt? - eller er pladsen blevet for trang? Uanset hvad tanker du gør dig om din boligsituation, kan vi i Andelskassen hjælpe dig med finansieringen.

Privat

Boliglån

Boliglån kan bruges til andet end at købe et nyt hus - eksempelvis kan det bruges, hvis du vil bygge om, bygge til, eller måske noget helt tredje. Andelskassen er klar til at hjælpe dig på vej.

Privat

Energioptimering

Det kan betale sig at lave energiforbedringer. Bliv inspireret til hvordan du bedst kan energioptimere dit hjem. Med finansiering i Andelskassen kan du forbedre din bolig.

Ung

Fra boligdrøm til BoligKLAR

Drømmer du om at købe bolig inden for få år, og er du mellem 18 – 35 år, hjælper vi dig med at spare op til udbetalingen af din drømmebolig med BoligKLAR.

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Realkredit

Andelskassen tilbyder i samarbejde med Totalkredit en række forskellige attraktive realkreditlån, og vi hjælper dig gennem alle boligkøbets faser. Her på siden kan du finde information og beregnere fra Totalkredit.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning

Samtykke