Din karriere hos Andelskassen

Gør karriere i en bank i vækst, hvor samarbejde, kvalitet og sammenhængskraft er vigtige værdier, og hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer med mange spændende opgaver og udfordringer.

Se, hvad vi har lige nu af ledige job. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret.

Privat

Ledige stillinger

Skal Andelskassen være din fremtidige arbejdsplads?

Privat

Søg uopfordret

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Derfor er Andelskassen noget for dig

Om banken

Sammen kan vi mere

”Sammen kan vi mere” er Andelskassens slogan, men det er mere end det. Det fortæller, at vi gennem et tæt samarbejde med dig som kollega vil gøre en mærkbar forskel for din faglige udvikling og for, at du er en del af det gode kollegaskab. Vi vægter sparring om opgaverne højt, og at der er plads til grin og højt humør, samtidig med vi er professionelle og løser mange opgaver.

Om banken

Åben og ærlig dialog

Gennem en åben, ærlig og tillidsfuld dialog kender vi dit udgangspunkt, og vi sætter os ind i dine fremtidsplaner for din karriere. På den måde har vi de bedste muligheder for at støtte dig på vejen mod at opnå dine drømme og mål for din karriere.

Om banken

Engageret arbejdsplads

Alle mennesker er forskellige, og ingen har samme behov gennem hele livet. Derfor vil vi være lige dér, hvor du er – i livet, i din faglige udvikling og din karriere – som din stabile og engagerede arbejdsplads.

Vælg Andelskassen, hvis du vil arbejde i en bank…

  • der engagerer sig i dig
  • gennem hele livet
  • der tilbyder faglig udvikling i verdensklasse
  • hvor du får kompetente og passionerede kolleger
  • af tiden, der står på et solidt fundament

En arbejdsplads i både Jylland, på Fyn og Sjælland

Vi er 310 medarbejdere i Andelskassen fordelt over hele landet. Vi er både rådgivere, specialister, ledere og administrative medarbejdere.