Totalkredit

Andelskassen tilbyder i samarbejde med Totalkredit en række forskellige attraktive realkreditlån, og vi hjælper dig gennem alle boligkøbets faser. Her på siden kan du finde information og beregnere fra Totalkredit.

Totalkredit låntyper

Hvilket lån skal du vælge? Gennem Totalkredit er der mulighed for at få den låntype, der passer bedst til dig og dine fremtidsplaner. For nogle er trygheden i en fast rente det vigitigste, mens det for andre er vigtigt at kunne reducere deres afdrag i en periode.

Privat

Mit hjem - et univers om din realkredit

Vi vil gøre det nemmere at være boligejer. Derfor har vi sammen med Totalkredit lavet Mit Hjem – et helt nyt univers, som giver dig overblik over dine lån i Totalkredit og boligmarkedet omkring dig. Du kan klikke dig videre til Mit Hjem direkte fra din net- og mobilbank.

Få overblik

Se grafikker og nøgletal om bl.a. din næste ydelse, løbetid og restgæld. Har du flere lån i boligen, kan du også se en samlet oversigt for boligen.

Følg med i dine KundeKroner

Se hvor meget, du får i rabat til næste termin, i år og til næste år. Du kan også læse mere om, hvorfor du får KundeKroner.

Bliv klogere på lånetyper i Totalkredit

Læs, hvad der kendetegner de forskellige låntyper i Totalkredit, og bliv klogere på dine muligheder.

Søg i boliger til salg

Se, hvad der er til salg lige nu, der hvor du drømmer om at bo. På Mit Hjem kan du søge i alle boliger til salg i hele Danmark.

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning

Samtykke