Design dit eget kort

Kunne du tænke dig et Visa/Dankort, MasterCard Young eller MasterCard Debit (Standard) med et helt personligt billede?

Du har mulighed for at designe dit helt personlige Visa/Dankort, MasterCard Young eller MasterCard Debit (Standard). Du bestemmer selv, om det er et selvportræt, dit kæledyr, yndlingsblomst eller noget helt fjerde, der skal pryde dit kort.

Prisen er uændret i forhold til, hvad du plejer at betale for dit kort - det koster altså ikke ekstra at designe dit eget kort første gang, men hvis du mister kortet eller vil skifte billede på det inden udløbsdatoen, skal du betale 75 kr. pr. kort.

Hvis du har et Visa/Dankort, MasterCard Young eller MasterCard Debit Standard i forvejen, beholder du din nuværende pinkode.

Det er nemt og enkelt. Klik på "Design dit eget kort her" nederst på skærmet og følg vejledningen, så har du dit personlige kort med posten inden for 14 dage.

Kan alle billeder bruges?

Det er ikke helt ikke ligegyldigt, hvilket billede du vælger, når du skal designe dit personlige betalingskort. Her kan du se de overordnede retningslinjer for dit billedvalg.

  • Billedet, der skal på dit personlige kort, skal leve op til nedenstående:
  • Billedets størrelse skal mindst være på 1020 x 640 pixels, men det må ikke fylde mere end 3 MB
  • Billedformatet skal være jpeg, gif, tiff eller png
  • Billedet må ikke indeholde materiale, der kan betragtes som reklame, eller som andre har ophavsret til - fx billeder, du har fundet på nettet
  • Billedet må ikke indeholde logoer, varemærker, tekster el.lign., der henviser til sportsforeninger, varemærker eller organisationer
  • Motivet må ikke være pornografisk, racistisk eller på andre måder anstødeligt

Hvis det billede, du har valgt, ikke kan bruges, får du besked.

Design dit eget kort her

Det er nemt at designe sit eget kort. Du skal bare følge følge proceduren nedenfor.