Boliglån

Når du skal købe bolig, kan du højst låne dig til 80 % af købsprisen i et realkreditinstitut, og du skal selv stille med 5 % i udbetaling. Derfor kan du bruge et boliglån til resten af finansieringen, herunder eventuelt også udbetalingen og andre købsomkostninger. Boliglån har en lav, variabel rente igennem hele lånets løbetid.

Privat
HUS

Klima BOLIG

Gør noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog

 

Går du med planer om, at energioptimere din bolig? Med Klima BOLIG fra Andelskassen får du muligheden for at gøre noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog. 

 

Andelskassens Klima BOLIG kan bruges til energiforbedrende investeringer i din bolig – vel at mærke til en særdeles fordelagtig rente. 

Bolig Par Kaffe Flytte 1200X800

Prioritetslån

Et prioritetslån er et banklån, som kan kombineres med en indlånskonto. I Andelskassen kan du få et prioritetslån både med og uden indlånskonto.

Privat
Info card logo

Lån til dit første hus, sommerhus eller lejlighed

Lokallån Førstegangskøbere er Andelskassens boliglån specielt til dig, der køber lejlighed, hus eller sommerhus for første gang. Hvis du er klar til at bevæge dig ud på boligmarkedet, så er Andelskassen klar til at hjælpe dig med at få finansieringen af din nye bolig på plads.

Privat
info card logo

Lån til sunde boliger på landet

Lokallån Bolig er Andelskassens lån til sunde boliger på landet, der ikke kan kreditbelånes. Mange oplever, at det er svært at få et realkreditlån, selv om økonomien i ejendomshandlen er både god og sund – alene på grund af husets beliggenhed. Andelskassens Lokallån Bolig er din mulighed for at finansiere købet af en billig bolig i "Det lokale Danmark".

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning
Samtykke