Private Banking

Private Banking

Til dig med større eller kompleks formue, og som ønsker skræddersyet, personlig specialistrådgivning tilpasset dine specifikke behov inden for formue og investering. Fordi du har din formue hos os og dine samlede forretninger hos os, får du de største rabatter og bedste fordele på en lang række af vores produkter og serviceydelser i Andelskassen.

Private Banking

Dine fordele som Private Banking-kunde

Som Private Banking-kunde har du en lang række eksklusive fordele. Du har blandt andet en personlig formuespecialist, der sammen med din personlige privatrådgiver/erhvervskundechef er klar til at rådgive dig om optimering af dine formuemiljøer.

Private Banking

Skræddersyet formue- og investeringsstrategi

Du får en skræddersyet formue- og investeringsstrategi, som løbende tilpasses livets ændringer. Du får porteføljerapportering 4 gange årligt. Du har også direkte adgang til Andelskassens investeringsbord, hvor du kan sparre og få investeringstips.

Private Banking

Gode tilbud og rabatter

Du har adgang til rabatportalen Logbuy. hvor du kan finde gode tilbud og rabatter på et stort udvalg af varer, aktiviteter og oplevelser.

Andelskassens Private Banking magasin

Hvert kvartal udkommer Andelskassen med et magasin specielt henvendt til bankens Private Banking kunder. Her får du nyeste up-date inden for privatøkonomi og investering.

Private Banking

Derfor skal du blive kunde ...

Du elsker at være nummer ét

Som Private Banking kunde sørger vi for at stille præcis det hold af rådgivere og specialister, der giver dig alle fordelene ved at være kunde i en lokal bank med globalt udsyn I Andelskassen ved vi godt, at vi skal arbejde for at gøre os fortjent til en tæt og fortrolig relation med vores kunder – ligesom vi ved, at du har arbejdet hårdt for at nå dertil, hvor du er i dag Vi stiller os ved siden af dig, så du altid har de bedste forudsætninger for at tale økonomi og ambitioner med din familie og dine andre samarbejdspartnere

Du er mere til fakta end fup

Verden omkring os ændrer sig med raketfart. Derfor er det rart at vide, at du som Private Banking kunde får et fast hold af erfarne specialister, der aldrig er mere end et opkald væk Vi giver dig et godt fundament til at kunne træffe beslutninger om blandt andet formueplanlægning, pension, nedsparing, investering, generationsskifte, arv, testamente, gældsoptimering, forældrekøb, køb af bolig i udlandet, personforsikring og skattenedbringelse Vi laver en skræddersyet samarbejdsplan med konkrete aftaler for de ydelser, du ønsker vores hjælp til

Du sætter pris på personlighed

Det kan godt være, vi ikke er den største bank i Danmark, men det betyder ikke, at vi ikke har ambitioner om at levere Private Banking i verdensklasse Vores størrelse er vores styrke, og den kommer dig til gavn i hverdagen. Du har nemlig direkte adgang til din personlige rådgiver – det er rart at vide, hvis hverdagen pludselig ændrer sig Alle planer kan blive overhalet af personlige eller globale forhold, der betyder ændringer i de faste aftaler. Fordi vi kender dig og har en tæt dialog, kan vi hurtigt rådgive dig. Du kan altså ”udlicitere” dine bekymringer til os – så du kan koncentrere dig om at leve livet!