Betalinger

Har du brug for hjælp med betalingsterminaler og kortindløsning til din virksomhed – både fysisk forretning og netbutik, hjælper vi dig gerne.

Vi har indgået et samarbejde med Worldline, og vi kan derfor hjælpe med at gøre betalingsdelen i din virksomhed meget nemmere. 

Worldline er betalingsmarkedets eneste spiller, som mestrer alle discipliner inden for betalingsløsninger herunder betalingsterminaler, online betalingsgateways og indløsningsaftaler til de mest anvendte kreditkort i Danmark. 

For dig betyder samarbejdet, at vi i fælleskab kan indgå en aftale om betalingsløsninger med Worldline til din virksomhed.

Erhverv

Nogle af fordelene med denne løsning er:

Alt er samlet i én pakke. Du har derfor kun en leverandør til hele din betalingsløsning. Samtidig får du markedets hurtigste udbetaling inden for 2-5 hverdage. Du får en simpel prismodel helt uden startgebyr og andre skjulte gebyrer.

Erhverv

Udover fordelene får du med en aftale hos Worldline også:

Et brugervenligt rapporteringssystem, så du nemt og enkelt kan få et overblik over dine transaktioner. Du får gratis support 6 dage om ugen, hvis noget skulle gå galt. Du får løsninger, der naturligvis understøtter de mest anvendte betalingskort på det danske marked samt mobilbetalinger med vores wallet, Apple Pay eller MobilePay.

Interesseret i en nem og enkelt løsning?

Klik herunder eller ring til din rådgiver. Så vil vi hjælpe med kontakten til Worldline, som herefter vil besvare eventuelle spørgsmål.

Betalingsmodul hos Nets

Hvad enten din virksomhed ønsker at sælge via en fysisk butik, internettet eller postordre, skal der oprettes et betalingsmodul.

Erhverv

MobilePay Erhverv

Som erhvervs- eller foreningskunde i Andelskassen kan du modtage betalinger via mobiltelefonen ved at tilmelde din virksomhed til MobilePay.

Erhverv

Betingelser for MobilePay Erhvervsløsninger

Her finder du betingelserne for MobilePays erhvervsløsninger med en modtagekonto i Andelskassen.

Fleksible løsninger til din virksomhed

De fleste erhvervsdrivende har brug for at modtage betalinger fra deres kunder. Dette kan ske på flere måder.