Nye opsparingsprodukter - nye muligheder for dig

Send dine penge på arbejde - få dig en opsparingskonto.

Privat

Hvornår skal du bruge din opsparing?

Når du vil spare op, skal du altid overveje, hvornår du har brug for at hæve pengene igen.

Hvis du først skal bruge pengene om tre år eller længere tid, er det en god idé at tale med din rådgiver om muligheden for at investere pengene i stedet for at sætte dem ind på en opsparingskonto.

Spar’ Op

Spar’ Op er for børn og unge i alderen 0 til 17 år. Her kan dit barn sætte penge til side og spare op til fx en cykel eller en rejse. Det er barnets forældre, der frit kan flytte penge til og fra Spar’ Op. Der er ikke betalingskort tilknyttet Spar’ Op. Renten er variabel.

Konfirmationskonto 2024

Skal dit barn konfirmeres eller nonfirmeres i 2024, kan dit barn få en konfirmationskonto hos os. Dit barn får 4,95 % i rente på de første 25.000 kr. Beløb over 25.000 kr. på kontoen får den samme rente som produktet Spar’ Op. Der kan frit indsættes og hæves penge fra kontoen.
Konfirmationskontoen bliver automatisk ændret til en Spar’ Op konto pr. 1. januar 2025. Der kan oprettes én konto pr. konfirmand/nonfirmand, og du skal som forælder have samlet din økonomi i Andelskassen.

Børneopsparing

Børneopsparingen er en særlig opsparingsform, hvor du som forælder eller bedsteforælder kan lave en opsparing til dine børn eller børnebørn. Du kan oprette kontoen, indtil barnet er 14 år, og du må indsætte op til 6.000 kr. årligt. Beløbet er skattefrit og bundet i mindst 7 år.

Opsparing Flex

Har du brug for en mere fleksibel opsparing, anbefaler vi Opsparing Flex. Du har ingen binding og adgangsbegrænsninger. Du kan foretage én gratis hævning pr. kalendermåned. Renten er variabel.

Opsparing Flex – med opsigelse

Med en Opsparing Flex har du en attraktiv rente, du kan frit indsætte penge, og du kan foretage én gratis hævning pr. kalendermåned. Samtidig har du en opsigelsesperiode på 6 måneder. Det betyder, at du skal vide 6 måneder frem i tiden, hvornår du skal bruge penge fra opsparingen.

Opsparingskonto

En opsparingskonto er en nem måde for dig at spare op, samtidig med at du har let adgang til dine penge. Renten er variabel, og du kan frit indsætte og hæve dine penge uden at skulle betale gebyr. Du kan ikke få betalingskort eller oprette faste betalinger til kontoen.

Klima Opsparing

Klima Opsparing er for dig, der ønsker at spare op til energivenlige formål – og samtidig få en fordelagtig rente.
Med Klima Opsparing kan du spare op til eksempelvis energiforbedring i din bolig eller en ny el- eller hybridbil. Og du gør det med en attraktiv rente.

Fra boligdrøm til BoligKLAR

Drømmer du om at købe bolig inden for få år, og er du mellem 18 – 35 år, hjælper vi dig med at spare op til udbetalingen af din drømmebolig med BoligKLAR.

Har du brug for en snak med en af vores rådgivere?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til din rådgiver.