Investor i Danske Andelskassers Bank

Danske Andelskassers Bank lægger vægt på et tæt og godt samarbejde med alle sine interessenter, ikke mindst bankens investorer.

Investor

Finansielle rapporter

Vi har samlet bankens regnskaber og øvrige finansielle rapporter, så du let kan finde, hvad du har brug for.

Investor

Selskabsmeddelelser

Se offentliggjorte selskabsmeddelelser fra Danske Andelskassers Bank.

Bliv medejer af din bank

Som investor er du medejer af Danske Andelskassers Bank.

Det giver dig mulighed for at yde indflydelse på udviklingen i banken via den årlige generalforsamling.

Hvert år i marts afholder banken desuden aktionærmøder for alle bankens investorer. På møderne fortæller bankens adm. direktør om, hvordan det går i banken, og vi byder på god mad og underholdning. 

Du bliver investor ved at købe aktier i Danske Andelskassers Bank A/S. Kontakt din rådgiver via netbank, mobilbank, på mail eller telefon for at købe aktier. Når du køber aktier i Danske Andelskassers Bank gennem din rådgiver eller netbank i Andelskassen, betaler du ikke kurtage eller depotgebyr.

Hvis du har spørgsmål i relation til Danske Andelskassers Banks aktier og øvrige Investor Relations-spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os på info@andelskassen.dk.

Du kan læse mere om banken her.

Investor

Få information på mail

Som aktionær i Danske Andelskassers Bank kan du modtage information elektronisk - og dermed hurtigt, effektivt, økonomisk og miljøvenligt. Det kræver blot, at du registrerer din e-mail-adresse i Investorportalen.