Børn og unge under 18 år

Er du mellem 0-18 år har du flere muligheder for at oprette en opsparingskonto i Andelskassen. Det er hurtigt og nemt klaret, så du kan spare smart op.

Young Money

Som relationsbank interesserer vi os for vores yngste kunder, og vi vil gerne bidrage til, at du som forældre trygt kan tage dialogen med dit barn om sunde pengevaner. Det kan være svært at komme i gang, men her er Young Money en god hjælp.

Konfirmationskonto 2024

Skal dit barn konfirmeres eller nonfirmeres i 2024, kan dit barn få en konfirmationskonto hos os. Dit barn får 4,95 % i rente på de første 25.000 kr. Beløb over 25.000 kr. på kontoen får den samme rente som produktet Spar’ Op. Der kan frit indsættes og hæves penge fra kontoen.
Konfirmationskontoen bliver automatisk ændret til en Spar’ Op konto pr. 1. januar 2025. Der kan oprettes én konto pr. konfirmand/nonfirmand, og du skal som forælder have samlet din økonomi i Andelskassen.

Spar’ Op

Spar’ Op er for børn og unge i alderen 0 til 17 år. Her kan dit barn sætte penge til side og spare op til fx en cykel eller en rejse. Det er barnets forældre, der frit kan flytte penge til og fra Spar’ Op. Der er ikke betalingskort tilknyttet Spar’ Op. Renten er variabel.

Børneopsparing

Børneopsparingen er en særlig opsparingsform, hvor du som forælder eller bedsteforælder kan lave en opsparing til dine børn eller børnebørn. Du kan oprette kontoen, indtil barnet er 14 år, og du må indsætte op til 6.000 kr. årligt. Beløbet er skattefrit og bundet i mindst 7 år.

Har du brug for en snak med en af vores rådgivere?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til din rådgiver.