Byg nyt eller byg om

Er familien vokset, har du ønsker om nyt køkken, eller drømmer du måske om et energioptimeret hjem eller at bygge helt nyt? Gennem hele livet forandres dine og familiens behov og krav til jeres bolig, og der kan være mange grunde til at renovere eller bygge nyt.

Privat

Forhåndslån

I samarbejde med Totalkredit kan Andelskassen tilbyde finansiering ved hjælp af forhåndslån, hvor lånet bliver udbetalt, inden byggeriet er færdigt. Ved finansiering med forhåndslån kender du fra byggeriets begyndelse ydelsen på dit kreditforeningslån, men betaler rente af hele lånebeløbet.

Privat

Byggekredit

En byggekredit er en kassekredit, der dækker dine udgifter, når du vil bygge dit nye hus op fra grunden, eller hvis du bygger om eller til. Det er en midlertidig finansiering, der giver dig økonomisk råderum til byggeriet er færdigt, og den endelige finansiering falder på plads. Når byggeriet er færdigt, indfrier du byggelånet med den endelige finansiering. Typisk vil det ske ved, at du optager et nyt realkreditlån, som du indfrier byggelånet med.

Privat

Hvad skal du vælge?

Hvad er den bedste finansieringsløsning for dig? Det kommer helt an på dit byggeprojekt. Der er stor forskel på, om du vælger at bygge i samarbejde med et typehusfirma, der leverer en totalløsning, eller du entrerer med flere underleverandører og måske udfører nogle opgaver selv. Derfor anbefaler vi, at du får en snak med din rådgiver i Andelskassen og fortæller om dine planer. På den måde kommer du bedst i gang med dit byggeprojekt.

Privat

Grundkøbs-kredit

Vil du gøre boligdrømmen til virkelighed, og har du fundet den perfekte byggegrund?

 

Så kan du nu få en Grundkøbskredit i Andelskassen.

HUS

Klima BOLIG

Gør noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog

 

Går du med planer om, at energioptimere din bolig? Med Klima BOLIG fra Andelskassen får du muligheden for at gøre noget godt for din bolig, klimaet og din tegnebog. 

 

Andelskassens Klima BOLIG kan bruges til energiforbedrende investeringer i din bolig – vel at mærke til en særdeles fordelagtig rente. 

Privat

Realkredit

Via vores samarbejde med realkreditinstituttet Totalkredit tilbyder vi en række fordelagtige lån til ejerboliger. Du kan låne op til 80 % af købsprisen til en bolig som et realkreditlån, mens du selv skal stille med 5 % i udbetaling. De resterende 15 % kan du låne via et boliglån i Andelskassen. 

Kom godt i gang - tal med din rådgiver

Har du brug for hjælp til at få dine penge til at arbejde for dig, er en investeringsaftale ofte en god løsning. Kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning

Samtykke