Nu kan du også betale med Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay

FitbitPay_header750x280px.jpg

Som kunde i Andelskassen, har du fået endnu flere muligheder for kontaktløs betaling. Har du en Android-telefon, et Garmin eller Fitbit ur, kan du nu også benytte dig af Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.

Du kan bruge dit Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling - både i Danmark og når du er i udlandet. Du betaler ved at holde din telefon eller dit ur hen til betalingsterminalen - ligesom et helt almindeligt kort. Du kan også betale med Google Pay i flere netbutikker og apps.

Det er nemt og sikkert

Når du vil betale med Google Pay, Garmin Pay eller Fitbit Pay, skal du bare holde telefonen eller uret op til terminalen. Du behøver ikke at åbne appen først. Hvis beløbet er på mere end 350 kr., skal du låse telefonen eller uret op, for at kunne betale.

Du kan
tilknytte dit VisaDankort-kort, Visa-kort eller Mastercard til Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay.

Hvad kræver det?

For at kunne betale med Google Pay i butikker skal du have en Android-telefon 5.0 eller nyere med NFC-chip. Vil du betale med Garmin Pay eller Fitbit Pay, kræver det, at du har en smartphone og en af disse Garmin-enheder eller Fitbit-enheder.


Kom godt i gang

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Google Pay>>

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Garmin Pay>>

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med Fitbit Pay>>