Balance Danmark

Balance Danmark.jpg

Danske Andelskassers Bank var sammen med Jøp, Ove & Myrthu Vest initiativtager til stiftelsen af landsforeningen Danmark på Vippen, der i 2018 blev til Balance Danmark  en partipolitisk uafhængig organisation, der kæmper for et Danmark i geografisk balance.

Balance Danmarks vision er at skabe lige vilkår for at kunne leve, bo og drive virksomhed i hele Danmark. Balance Danmark bidrager til at styrke vækst og udvikling i hele Danmark ved at give politikere og borgere et solidt fagligt og faktuelt grundlag for en kvalificeret debat om Danmarks fremtid.

Balance Danmark ønsker at skabe et mere decentralt Danmark, hvor vi fordeler beslutningskompetencerne, giver spillerum til regionale og lokale enheder og styrker nuværende og nye klynger i hele landet.

Balance Danmark skal bidrage til at styrke vækst og udvikling i hele Danmark ved at give politikere og borgere et solidt fagligt og faktuelt grundlag for en kvalificeret debat om Danmarks fremtid. En debat, der skal sikre en udvikling, så alle dele af Danmark i fremtiden kan udvikle sig på bedst mulig vis til fælles gavn. Det kræver blandt andet:

➢ En ny, fair og gennemsigtig udligningsordning, der sikrer lige vilkår i hele Danmark
➢ Flere uddannelser uden for de fire store byområder
➢ Strategisk flytning af statslige arbejdspladser
➢ Investeringer i fysisk og digital infrastruktur, der understøtter den reelle værdiskabelse og dermed udviklingen i hele Danmark

Læs mere
Balance Danmarks hjemmeside >>

Balance Danmarks Facebook-side >>

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv