Send din legitimation og evt. andre dokumenter online

Legitimation.jpg

Den danske lovgivning kræver, at alle banker skal kunne dokumentere, hvem deres kunder er – uanset kundernes alder og uanset om kunderne er privatkunder eller erhvervskunder

Andelskassen er som pengeinstitut lovgivningsmæssigt forpligtet til altid at opbevare korrekt og opdateret legitimation på alle vores kunder. Det gælder både nye og eksisterende kunder.

Privatkunder

Mangler vi legitimation på dig?
Hvis du har modtaget en henvendelse fra os enten som besked i netbank eller pr. brev, beder vi dig indsende den ønskede legitimation enten via netbank, pr. brev eller ved at benytte formularen herunder.

Indsendelse af legitimation
Du kan via formularen nederst på siden overføre en kopi af din legitimation. Overførslen er krypteret, og du skal vedhæfte følgende:

  • Kopi af kørekort og sundhedskort eller
  • Kopi af pas og sundhedskort

Hvis du ikke har hverken kørekort eller pas, beder vi dig vedhæfte:

  • Kopi af dåbsattest og sundhedskort

Du kan vedhæfte filformaterne:, jpg, .png eller .pdf.

Hvis du har en fil, som indeholder begge legitimationstyper, så vedhæfter du blot filen ud for "kopi af sundhedskort".

NB! Tager du billeder af sundhedskort, kørekort eller pas med en telefon, er det en god idé at slette billederne, når de er sendt. Beholder man billederne på telefonen, kan legitimationsoplysningerne misbruges, hvis telefonen bliver stjålet eller hacket.

Du kan evt. læse mere i Finans Danmarks folder "Derfor spørger banken om ID - og alt mulig andet"

Erhvervskunder

Som nævnt ovenfor gælder lovgivningen også for erhvervskunder. Du kan se, hvad vi har brug for af legitimation og dokumentation fra dig som erhvervskunde ved at klikke her.

Vi oplever desværre sporadiske problemer med formularen herunder. Hvis du får en fejlmeddelelse, har vi ikke modtaget din legitimation. I så fald må vi bede dig forsøge igen senere. Vi beklager besværet!

Send os din legitimation og evt. andre dokumenter online
* felterne skal udfyldes