Send din legitimation og evt. andre dokumenter online

Legitimation.jpg

Den danske lovgivning kræver, at alle banker skal kunne dokumentere, hvem deres kunder er – uanset kundernes alder og uanset om kunderne er privatkunder eller erhvervskunder

Andelskassen er som pengeinstitut lovgivningsmæssigt forpligtet til altid at opbevare korrekt og opdateret legitimation på alle vores kunder. Det gælder både nye og eksisterende kunder.

Privatkunder

Mangler vi legitimation på dig?
Hvis du har modtaget en henvendelse fra os enten som besked i netbank eller pr. brev, beder vi dig indsende den ønskede legitimation enten via netbank, pr. brev eller ved at benytte formularen herunder.

Indsendelse af legitimation
Du kan via formularen nederst på siden overføre en kopi af din legitimation. Overførslen er krypteret, og du skal vedhæfte følgende:

  • Kopi af kørekort og sundhedskort eller
  • Kopi af pas og sundhedskort

Hvis du ikke har hverken kørekort eller pas, beder vi dig vedhæfte:

  • Kopi af dåbsattest og sundhedskort

Du kan vedhæfte filformaterne:, jpg, .png eller .pdf.

Hvis du har en fil, som indeholder begge legitimationstyper, så vedhæfter du blot filen ud for "kopi af sundhedskort".

NB! Tager du billeder af sundhedskort, kørekort eller pas med en telefon, er det en god idé at slette billederne, når de er sendt. Beholder man billederne på telefonen, kan legitimationsoplysningerne misbruges, hvis telefonen bliver stjålet eller hacket.

Du kan evt. læse mere i Finans Danmarks folder "Derfor spørger banken om ID - og alt mulig andet"

Bemærk: Vi godtager ikke skærmkopier fra digitale apps som det digitale kørekort og det digitale sundhedskort som legitimation.

 

Erhvervskunder

Som nævnt ovenfor gælder lovgivningen også for erhvervskunder. Du kan se, hvad vi har brug for af legitimation og dokumentation fra dig som erhvervskunde ved at klikke her.

Vi oplever indimellem problemer med formularen, især hvis du sender mange filer med. Prøv evt. at opdele filerne, så du udfylder og sender formularen to eller tre gange med færre filer ad gangen. Vi beklager ulejligheden.

* felterne skal udfyldes

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv