Andelskasseprisen

Hvert år uddeler Andelskassen på forårets aktionærmøder priser for flere hundrede tusinde kroner til personer, grupper, virksomheder eller foreninger, der gør en forskel i deres lokalsamfund.

Ved hvert aktionærmøde uddeles:

  1. Andelskasseprisen”, der tildeles som en særlig anerkendelse til en person eller et par, som har gjort en særlig indsats i et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område. Beløb: 5.000 kr.

  2. ”Sammen kan vi mere”-priserne, som består af tre priser på hver 15.000 kr. Disse priser tildeles som en særlig anerkendelse til tre foreninger, grupper eller lignende, der i det forløbne år har gjort en særlig indsats i et af aktionærkredsens lokalområder inden for det sociale, erhvervsmæssige eller kulturelle/sportslige område.

Om banken

Indstilling

Hvert år kan borgere i lokalområderne indstille prismodtagere via Andelskassens hjemmeside. Der er åbent for indstillinger fra november til december via en formular her på siden.

 

Bedømmelsesudvalg

De indkomne forslag til prismodtagere bliver i hver aktionærkreds vurderet af et bedømmelsesudvalg. Bedømmelsesudvalget vælges på aktionærrådsmøder.

 

Uddeling

Priserne uddeles på de årlige aktionærmøder i marts.