Om banken

Andelskassen og Volleyball Danmark i nyt partnerskab

1 min

09.05.2023

1 min

09.05.2023

Andelskassen, der er en børsnoteret bank med afdelinger i 18 byer i Danmark, bliver hovedpartner i Volleyball Danmark. Med partnerskabet styrker banken sin position som relationsbank og får mulighed for at bakke op om vigtige idrætsfællesskaber inden for bredde og elite.

Hvor Andelskassens slogan hedder ’Sammen kan vi mere’, siger Volleyball Danmark ’Plads til alle – brug for alle’. Det er derfor et stærkt værdifællesskab, der er afsæt for det nye partnerskab. 

Som hovedpartner får Andelskassen rettigheder til bl.a. Volleyligaen, Pokalturneringen og Final4, Volleyball landsholdene, Danish Beachvolley Tour og City Volley.

”I Andelskassen tror vi på, at alle har brug for gode relationer. Omkring volleyball er der nogle virkelig stærke fællesskaber, der danner grobund for gode relationer – både i og omkring hallerne i de mindre byer, men også omkring City Volley og beachvolleyball i de større byer. De fællesskaber vil vi gerne bakke op om og være med til at styrke,” lyder det fra, Alma Lund Høj, der er bankdirektør i Andelskassen.

Såvel Andelskassen som Volleyball Danmark har et stærkt ønske om, at de med partnerskabet skal styrke sporten og relationerne både på og uden for banen. Lige så vigtigt er muligheden for, at de i fællesskab kan udvikle arrangementer med et fokus på at skabe socialt samvær lokalt, regionalt og nationalt. 

”Vi er i Andelskassen rundet af et stort fokus på at styrke og udvikle de fællesskaber, der er opstået, hvor vores kunder bor. Det understøtter vi med vores prisuddelinger, fonde, andre sponsorater og nu også dette partnerskab. Det er bl.a. det, der gør, at vi siger, at vi er mere end en bank. Egentlig er vi mennesker, der interesserer os for andre mennesker,” siger Andelskassens kommunikations- og marketingchef, Mette Bernt.

Også formanden for Volleyball Danmark, Mads Olsen, er begejstret for det nye partnerskab.

”Det er en stor dag for os alle, og jeg glæder mig til, at vi nu skal i gang med det sjove arbejde, nemlig at bringe værdi sammen med Andelskassen til vores fantastiske sport, og selvfølgelig også tilføre værdi til Andelskassen,” fortæller Mads Olsen.

I Andelskassen har de store forventninger til sponsoratet og glæder sig til at komme i gang med aktiviteterne. Lige som de glæder sig til at tage medarbejdere og kunder med ud til gode oplevelser med volleyball, beachvolleyball og City Volley.

Hør mere om det nye partnerskab

Mette Bernt, kommunikations- og marketingchef i Andelskassen og Jesper Jørgensen, direktør i Volleyball Danmark fortæller mere om det nye partnerskab.

Nyheder

Nyheder fra Andelskassen