Akqa.Andelskassen.Core.Entities.Models.PublishedContentModels.NewsArticlePage.

Om banken

Andelskassen åbner endnu et rådgivningscenter i København

2 min

04.12.2023

For mere end fire år siden åbnede Andelskassen et rådgivningscenter på Frederikskaj i København. Siden er afdelingen i Lyngby kommet til, og banken er nu klar til at slå dørene op til endnu et rådgivningscenter. Denne gang på Østerbro, hvor man har både medarbejdere og lokaler på plads.

Da Andelskassen i 2019 kom til København, var det med et hold på fire. Et tal, der for længst har rundet ti medarbejdere, hvilket understreger, at der er et potentiale for Andelskassen i København. Åbningen af et nyt rådgivningscenter er samtidig et naturligt skridt i forhold til bankens strategi.

”Vi er blevet taget utrolig godt imod i København, og det er vi naturligvis glade for. København Nord, nærmere bestemt Østerbro, matcher vores måde at være bank på, og vi ser et stort potentiale både i forhold til Private Banking-kunder og privatkunder," siger administrerende direktør Jan Pedersen.

Han er heller ikke i tvivl om, at Andelskassen succes i København hænger sammen med, at alle rådgiverne har et godt lokalkendskab og et skarpt fokus på at yde en god og nærværende rådgivning, hvo de kommer hele vejen rundt om kundernes økonomi.

"Kunderne kan ringe direkte til deres rådgiver, som kan involvere fagspecialister på fx pension, forsikring, formue eller investering. Den direkte kontakt til en personlig rådgiver gør, at relationen er tryg og tillidsfuld. Det har været afgørende. Man skal selvfølgelig have de nødvendige faglige kompetencer og matche markedets behov med attraktive og relevante produkter. Og her står vi stærkt," lyder det fra Jan Pedersen.

Nøglerne til et nyt selvstændigt rådgivningscenter i Business Center Nord på Lyngbyvej 20 er netop blevet overrakt den 1. december, og Andelskassen lægger ud med et stærkt hold på fem personer. Den ene er Jannik Skovgaard Hindsbo, der som centerdirektør kommer til at stå i spidsen for holdet, som tæller flere ansigter, der er velkendte på Østerbro.

 ”Vi er utrolig stolte af det hold, vi kan starte ud med. Der er en grund til, at vi er vokset så meget i Københavnsområdet. Det er ikke alene kunderne, der køber ind på, at Andelskassen er mere end en bank. Det, at vi har fokus på at være mennesker, der interesserer os for andre mennesker, har vist sig utrolig vigtig også på medarbejdersiden," lyder det fra Jan Pedersen.

Spørger man Jannik Skovgaard Hindsbo, hvorfor hans nye arbejdsplads hedder Andelskassen, er han ikke i tvivl.

”Fra første møde har Andelskassens værdier og tilgang tiltalt mig meget. At være relationsbank er bare et godt match i forhold til mine egne værdier. Og så vil jeg ikke lægge skjul på, at det er en spændende opgave at åbne og opbygge et nyt rådgivningscenter. Det glæder jeg mig til," fortæller Jannik Skovgaard Hindsbo.

Det nye hold er lige nu i gang med en grundig onboarding i Andelskassens hovedkontor. Fra næste uge er de klar til at træde ind i de nye lokaler. De vil dog ikke bruge al deres tid bag skrivebordene. Noget af det, Andelskassen har stor succes med, er at tilbyde rådgivning hjemme hos kunderne, og sådan bliver det også på Østerbro. Erhvervskunder på Østerbro vil fortsat blive tilbudt rådgivning fra Andelskassen på Frederikskaj.

2 min

04.12.2023

Nyheder

Nyheder fra Andelskassen