Privat

Tryghed for dig og din familie – med 25 % rabat

2 min

29.08.2023

2 min

29.08.2023

Hvordan sikrer du dig og din familie bedst mulig, hvis det utænkelige skulle ske, at du kommer ud for en ulykke eller dør? I Andelskassen samarbejder vi med FamilieTestamente, så du som kunde har mulighed for at få gratis rådgivning og få udarbejdet juridiske dokumenter.

Det er aldrig rart at skulle tale om, at det utænkelige kan ske. Derfor kan det forekomme nemt at undvige, når talen falder på testamente eller fremtidsfuldmagt. Men får du lavet disse dokumenter, får du skabt en sikker og tryg fremtid for dig selv og din familie.

I Andelskassen tror vi på, at en god relation er en tryg relation. Og vi ved, at tillid og troværdighed er afgørende, når det handler om din økonomi. For at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om din økonomi, samarbejder vi blandt andet med FamilieTestamente.Det betyder, at du som kunde i Andelskassen har mulighed for at få gratis rådgivning og 25 % rabat på alle deres juridiske dokumenter. Så du kan skabe tryghed for dig og din familie.

”Relationer er det, der driver alle os i Andelskassen. Vi er mennesker, som interesserer os for andre mennesker, og vi ønsker, at vores kunder skal opleve os som mere end en bank. Vi ønsker at være den tillidsfulde relation, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Fordi vi tror på, at det skaber tryghed for den enkelte. Og at skabe tryghed for vores vigtigste relation – kunderne – 
er netop det, vi kan gennem samarbejdet med FamilieTestamente,” siger Nicolai Flemming Frederiksen, kundedirektør i Andelskassen.

Samarbejdspartner med stor erfaring i familie-og arveret

FamilieTestamente er én af Danmarks største digitale virksomheder inden for familie-og arveret og med et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning. Samarbejdet med Andelskassen glæder Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

”Vi er meget stolte over at samarbejde med en samarbejdspartner, som vægter gode relationer højt. Vi er glade for, at vi i tæt samarbejde med Andelskassen kan tilbyde bankens kunder tryghed i form af skræddersyede juridiske dokumenter inden for familie- og arveretten. Det er det helt rette match. Både FamilieTestamente og Andelskassen har kunderne i centrum og fokus på at skabe gode og trygge relationer”, fortæller Thomas Funch, direktør i FamilieTestamente.

FamilieTestamente yder rådgivning af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Det er højt specialiserede jurister, som foretager al rådgivning inden for alle aspekter af familie- og arveret.

”Vi har et meget stærkt udvalg af familie-arveretslige produkter og ydelser, som Andelskassens kunder får adgang til. For FamilieTestamente handler det om at sikre familien hele vejen rundt, både der hvor de er netop nu og også i fremtiden. Det gør vi gennem høj faglighed og rådgivning, som udmønter sig i udarbejdelsen af de nødvendige juridiske dokumenter af den højeste kvalitet,” siger Thomas Funch.

Vil du vide mere om, hvordan du kommer i gang, kan du læse mere her: Andelskassen.dk | FamilieTestamente

Nyheder

Nyheder fra Andelskassen