Om banken

LokalBolig indleder samarbejde med Danske Andelskassers Bank

2 min

21.08.2023

2 min

21.08.2023

LokalBolig og Danske Andelskassers Bank har aftalt at indlede et samarbejde om henvisning af kunder.

Partnerskabet med Danske Andelskassers Bank understøtter LokalBoligs strategi om fortsat vækst og åbning af nye boligbutikker i hele landet, hvor det er vigtigt at have stærke finansielle partnere med samme lokale tilstedeværelse som LokalBoligs mange mæglerbutikker. Med både Jyske Bank og Danske Andelskassers Bank er der sat mange prikker på landkortet, som LokalBolig vil dække i de kommende år.

 

Christian M. Andersen, adm. direktør i LokalBolig udtaler:

 

”Vi glæder os meget til det nye samarbejde med Danske Andelskassers Bank, der betyder, at vores boligbutikker står klar til at tage imod og betjene kunderne i Danske Andelskassers Bank, når der skal købes eller sælges bolig. Som det er tilfældet med Jyske Bank, ser vi Danske Andelskassers Bank som endnu et godt match for LokalBolig. Der er tale om stærke og tydelige værdier, hvor man fokuserer på den tætte, lokale relation med sine kunder. Jeg er sikker på, at begge parter vil få glæde af hinanden.”

 

Adm. direktør Jan Pedersen i Danske Andelskassers Bank er helt på linje med det:

 

”Et væsentligt element i vores strategi – og en naturlig del af vores DNA – er at vækste via stærke partnerskaber. Gennem længere tid har vi haft et ønske om at kunne have en stærk, strategisk samarbejdspartner i ejendomsmæglerbranchen til gavn for vores kunder. Derfor glæder vi os over den unikke mulighed, vi nu har fået. Partnerskabet bidrager til, at vi kan komme hele vejen rundt om vores kunder og være mere end en bank.”

 

LokalBolig ejes i fællesskab af Jyske Bank og de enkelte LokalBolig-mæglere. I Jyske Bank er der stor opbakning til at få en ny partner med i kredsen:

 

"Jeg er meget glad for, at der nu er indgået en samarbejdsaftale mellem Danske Andelskassers Bank og LokalBolig. Det vidner om, at LokalBolig har et godt og konkurrencedygtigt koncept. Vi ser også aftalen som en udbygning af det i forvejen meget gode samarbejde, der er mellem Danske Andelskassers Bank og Jyske Bank", siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske Bank.

Nyheder

Nyheder fra Andelskassen