Akqa.Andelskassen.Core.Entities.Models.PublishedContentModels.NewsArticlePage.

Om banken

25.000 kr. til renovering af madpakkehus

1 min

06.08.2023

Helberskov Borgerforening har modtaget 25.000 kr. fra Fonden for Andelskasserne i område Nord. Midlerne bliver brugt på at renovere og udvide det lokale madpakkehus ved Bjerget.

Helberskov er en hyggelig mindre landsby med 100 indbyggere. Den ligger for foden af en 24 meter høj bakkeø kaldet ”Bjerget”, tæt på Als ved udmundingen af Mariager Fjord.

De lokale og områdets mange sommerhusgæster benytter området ved Bjerget hver eneste dag. Går ture, cykler, nyder udsigten over fjorden og Kattegat, afholder fætter-kusine-arrangementer, skoleklasser kommer forbi, Helberskov Borgerforening arrangerer grisefest og kræmmermarked hvert år og meget mere.

”Med fondens midler kan vi renovere og udvide madpakkehuset ved sandgraven neden for Bjerget. Selvom vi bor i en mindre landsby, er vi et aktivt lokalsamfund, der nyder at mødes i fællesskabet. Og det betyder meget, at vi har et dejligt madpakkehus, der kan bruges til både pauser, festlige lejligheder og hyggeligt samvær i ly for vejr og vind,” fortæller Birgitte Buus, repræsentant for Helberskov Borgerforening.

1 min

06.08.2023

Læs mere om Fonden for Andelskasserne i område Nord