Grundkøbskredit

Grundkøbskredit.jpg

Vil du gøre boligdrømmen til virkelighed, og har du fundet den perfekte byggegrund?

Så kan du nu få en Grundkøbskredit i Andelskassen til 0% i rente.

En Grundkøbskredit er en billig og fleksibel kredit til køb af grund til hus eller sommerhus. En attraktiv kredit til dig der vil i gang med at bygge dit drømmehus – og måske allerede har kig på en byggegrund.

Grundkøbskreditten bruges fra den dag du køber grunden og indtil dit hus eller sommerhus står færdigt. Dog maks. ét år. Efterfølgende hjælper vi dig med at finde det helt rigtige realkreditlån til den endelige finansiering af din bolig.

Fordele ved Andelskassens Grundkøbskredit

  • 0% i rente i 12 måneder
  • Lån op til 100% af grundens værdi (etableringsomkostninger kan medbelånes)
  • Ingen løbende afdrag
  • Når byggeprojektet er ved at være færdigt, hjælper vi med den endelige finansiering, så du får det realkreditlån der passer bedst til dine ønsker og behov
  • Når du har besluttet dig for den endelige finansiering af byggeriet via Andelskassen og Totalkredit, får du en rabat på 5.000 kr. på gebyrerne, når du har haft en Grundkøbskredit.

 

Den endelige finansiering af byggeriet

Når du skal i gang med selve byggeriet, er der forskellige finansieringsmuligheder, afhængig af hvordan du skal betale for byggeriet. Men der er mange forhold der spiller ind – så tag en snak med os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

 

Find din rådgiver

Det med småt

Priseksempel: *

Kredittens størrelse: 1.000.000 kr. Hovedstol:
1.021.540 kr.
Antal ydelser:
1

Løbetid:
1 år

Debitorrente (variabel):
0,00 %
Samlet tilbagebetaling: 1.021.540 kr. Samlede etableringsomkostninger:
21.540 kr. **.
ÅOP: 2,2

* Beregningen er lavet ud fra at kreditten er fuldt udnyttet.

** Stiftelsesprovision og dokumentgebyr 5.000 kr. + tinglysningsafgift på ejerpantebrev 9.230 kr. (1,45% af hovedstol + fastafgift 1.730 kr.)

For at du kan kreditgodkendes, er det en forudsætning, at du har NemKonto i Andelskassen, og at vi kan godkende dit byggeprojekt og din økonomi.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv