Grundkøbskredit

Vil du gøre boligdrømmen til virkelighed, og har du fundet den perfekte byggegrund?

En Grundkøbskredit er en billig og fleksibel kredit til køb af grund til hus eller sommerhus. En attraktiv kredit til dig der vil i gang med at bygge dit drømmehus – og måske allerede har kig på en byggegrund.

Grundkøbskreditten bruges fra den dag du køber grunden og indtil dit hus eller sommerhus står færdigt. Dog maks. ét år. Efterfølgende hjælper vi dig med at finde det helt rigtige realkreditlån til den endelige finansiering af din bolig.

Privat

Fordele ved Andelskassens Grundkøbskredit

  • Lån op til 100% af grundens værdi (etableringsomkostninger kan medbelånes)
  • Ingen løbende afdrag
  • Når byggeprojektet er ved at være færdigt, hjælper vi med den endelige finansiering, så du får det realkreditlån der passer bedst til dine ønsker og behov
  • Når du har besluttet dig for den endelige finansiering af byggeriet via Andelskassen og Totalkredit, får du en rabat på 5.000 kr. på gebyrerne, når du har haft en Grundkøbskredit.

 

Den endelige finansiering af byggeriet

Når du skal i gang med selve byggeriet, er der forskellige finansieringsmuligheder, afhængig af hvordan du skal betale for byggeriet. Men der er mange forhold der spiller ind – så tag en snak med os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

 

Se prisen på en grundkøbskredit i Andelskassens Prisbog.

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning
Samtykke