Deltag og vind et gavekort på 1.000 kr.

I de kommende to uger gennemfører analyseinstituttet Dataminds en tilfredshedsundersøgelse på vegne af Andelskassen. Måske er det dig, der modtager en mail med en invitation til at deltage.

Det er vigtigt for os, at du - hvad enten du er privat- eller erhvervskunde - har en god oplevelse som kunde i Andelskassen, og at banken lever op til dine forventninger og krav. Vi vil derfor rigtig gerne høre din mening om, hvad vi gør godt, men også hvad vi kan gøre bedre – på den måde kan du hjælpe os med at blive en bedre bank for dig.

 

I den nærmeste fremtid kan det derfor være, at du modtager en e-mail fra analyseinstituttet Dataminds, der gennemfører en tilfredshedsundersøgelse på vegne af Andelskassen. Dataminds sender en mail til et bredt udsnit af vores kunder. Mailen bliver sendt fra adressen: kundebenchmark-andelskassen@dataminds.com.

 

Hvis du modtager en mail fra Dataminds, håber vi, du vil bruge ca. 5 minutter på at deltage i undersøgelsen. Når du deltager i undersøgelsen, er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til gavekortet.dk.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv