Forbrugerrådet Tænk anbefaler igen lån fra Totalkredit til køb af sommerhus

tk_taenk_maj2022_750x279.jpg

Forbrugerrådet Tænk har igen testet realkreditlån til sommerhus og konkluderer ligesom sidst, at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit – for 2. gang i træk – stemplet ’Tænk Anbefaler’.

Overvejer du at købe sommerhus? Så er der stadig penge at spare, hvis du finansierer købet med et Totalkredit-lån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænks nyeste undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor alle fire danske realkreditinstitutters lån til sommerhus igen er blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille 27 forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige de omkostninger, du som sommerhusejer betaler til realkreditinstituttet, mens du har lån hos dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i 25 ud af de 27 lånesituationer.

KundeKroner gør hele forskellen

Det er igen rabatten KundeKroner, der gør den store forskel. Når du låner via Totalkredit, får du nemlig rabat på bidragsbetalingen på dit lån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Læs mere om testen her.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om, hvad et lån fra Totalkredit koster dig?

Så kontakt din rådgiver i dag og lad ham/hende regne på det.

Medarbejdere

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv