Nu kan du igen holde fysisk rådgivningsmøde i banken

Andelskassen_Velkommen-kundemøder.png

I forlængelse af at myndighederne nu er ved at åbne Danmark kontrolleret op, så åbner vi også kontrolleret op, så du igen kan komme til et fysisk rådgivningsmøde i banken.

Andelskassen har holdt åben under corona-krisen – men med lukkede døre og møder over telefon og Skype. I forlængelse af at myndighederne nu er ved at åbne Danmark kontrolleret op, så åbner vi også kontrolleret op, så du igen kan komme til et fysisk rådgivningsmøde i banken.  Dørene vil dog stadig være lukkede i filialerne.

Lav en aftale inden mødet

Vil du gerne holde et rådgivningsmøde med banken, skal du på forhånd kontakte din rådgiver. Vi opfordrer stadig til, at alle møder, der kan afholdes uden fysisk fremmøde, afholdes over telefon eller Skype. Men er der møder, hvor det er en fordel at mødes fysisk, så er der igen mulighed for det.

Sprit, klud og afstand

Vi sørger selvfølgeligt for at tage alle nødvendige forholdsregler i henhold myndighedernes anvisninger, så bliv ikke overrasket, hvis du bliver mødt af din rådgiver med en klud og en flaske sprit i hånden, og stole, der står langt fra hinanden i mødelokalet. 

Læs også "Coronavirus - konsekvenser - Andelskassen"

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv