Sjov for hele familien med rabat

B3-forlystelse.jpg

Få op til 25 % rabat, når du køber billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.

Er du klar til en sommer med vind i håret og et sug i maven, når du prøver rutsjebanen, eller er du mere til nuttede dyreunger og underlige fisk? Nu kan du prøve begge dele med rabat.

Få op til 25 % rabat, når du køber billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark. Billetterne er gyldige til en indgang i sæsonen 2019 for den enkelte forlystelse, så du bestemmer selv, hvornår du vil af sted. Og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien.

Opret dig som bruger og se, hvor du får rabat.

Billetterne til forlystelser sælges af cxLoyalty International ApS gennem en webside, som administreres af cxLoyalty international ApS. Du kan læse nærmere info om konceptet længere nede på denne side.

Få rabat - opret dig som bruger her

Billetterne sælges gennem en webside, som administreres af cxLoyalty International ApS.


Fakta om Forlystelseskonceptet
Forlystelseskonceptet tilbydes kunder i pengeinstitutter, der er medlemmer af Lokale Pengeinstitutter.

Som kunde kan du få adgang til at købe billetter til en lang række af de største forlystelsesparker i Danmark med op til 25 % rabat. Bestillingen sker via en webside, hvor du finder og betaler billetterne.

I de fleste tilfælde kan du selv printe billetterne direkte efter bestillingen er gennemført. For nogle enkelte forlystelsesparker vil billetterne bliver sendt til dig med post. Al administration omkring billetsalg og udsendelse af billetter varetages af cxLoyalty International ApS.

Der vil være en kundeservice tilgængelig på email, som varetages af cxLoyalty inden for almindelig arbejdstid (kl. 9-15 mandag –fredag).


Kontaktinformation:

cxLoyalty International ApS
Lyngbyvej 20, 3. sal
DK-2100 København Ø
Email: information@medlemsservice.com
CVR-nr.: 10 35 87 79

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.