Erfaren rådgiver er ny souschef i Andelskassen i Hobro

750x279_Pia-Juncher_PJU.jpg

Pia Juncher er ansat som souschef i Andelskassen i Hobro.

Andelskassen i Hobro har pr. 1 juni udvidet staben. Pia Juncher er tiltrådt som souschef i filialen på Store Torv.

Hun kommer til Andelskassen med solid erfaring og kompetence fra sine 11 år som rådgiver hos Sparekassen Kronjylland. Undervejs har hun taget en HD i finansiel rådgivning på Aalborg Universitet.    

- Jeg glæder mig rigtig meget over de muligheder, som mit nye job giver mig. Stillingen er meget spændende, og jeg har en række erfaringer og ideer, som jeg kan bidrage med. Som souschef får jeg desuden nogle ledelsesopgaver, og det har jeg længe ønsket at prøve kræfter med, siger Pia Juncher.

Privat bor Pia Juncher i Hobro med sin mand og deres to børn – en pige på 5 og en dreng på 2 år.

I sin fritid holder hun af at løbe og at leve mest muligt uden fast dagsorden, så hun og familien har mulighed for at være spontane og for eksempel tage en tur ud i det blå, når lysten melder sig.

Andelskassen i Hobro tæller nu 10 medarbejdere, der rådgiver både privat- og erhvervskunder.

Læs også
Fjordavisen.nu: 
Pia Juncher ny souschef i Andelskassen Hobro >>Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.