Danske Andelskassers Bank / Andelskassen IKKE berørt af krak

Danske Andelskassers Bank, der driver sine filialer og erhvervscentre under navnet "Andelskassen", har ingen forbindelse til Københavns Andelskasse, der netop er blevet overtaget af Finansiel Stabilitet.

For at rydde alle misforståelser af vejen: Danske Andelskassers Bank lever i bedste velgående.

Banken, der driver sine filialer og erhvervscentre under navnet "Andelskassen", er på ingen måde berørt af situationen omkring Københavns Andelskasse. Københavns Andelskasse er ikke og har aldrig været en del af Danske Andelskassers Bank.

Det hænder, at medier omtaler Københavns Andelskasse som "Andelskassen", og det kan give anledning til forvirring. 

Men vi understreger: Danske Andelskassers Bank lever i bedste velgående!

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.