Andelskassen sammenlægger sin filial i Hammershøj med filialen i Viborg

Med virkning fra tirsdag den 27. februar 2018 sammenlægges bankens filial i Hammershøj med filialen i Viborg.

Sammenlægningen skyldes, at banken i endnu højere grad end i dag ønsker at have slagkraftige filialer, og ved at samle kræfterne i Viborg skaber man en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig filial med flere samlede kompetencer. Resultatet af dette vil være, at du som kunde vil opleve endnu bedre rådgivning og produkttilbud, mens medarbejderne vil opleve større fleksibilitet samt bedre muligheder for sparring og udvikling. I sidste ende betyder det, at banken kan tilbyde sine kunder en endnu bedre bankoplevelse fremadrettet.

Der vil fortsat være adgang til Andelskassens pengeautomat, kundeboks og døgnboks i Hammershøj.

Der sker ingen ændringer i forhold til telefonnumre, mailadresser etc. Kunderne kan altså kontakte medarbejderne på samme måde som hidtil.

Sidste åbningsdag i Hammershøj bliver mandag den 26. februar 2018.

Ring, skriv eller kig forbi
De mange selvbetjeningsmuligheder i form af netbank, mobilløsninger og pengeautomater er med til at gøre hverdagen lettere for dig som kunde. Hvis du ikke allerede benytter dig af sådanne muligheder, vil vi naturligvis meget gerne give dig en vejledning i dem.

Ring, skriv eller kig endelig forbi, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med sammenlægningen.


Læs også
Pressemeddelelse om sammenlægningen >>

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.