Fremtiden Spirer: Afstemningen er i gang

170112-fremtidens-spirer-005.jpg

Giv din stemme i Andelskassens innovationskonkurrence: Hvem har den bedste idé til at skabe vækst og arbejdspladser lokalt?

Andelskassen innovationskonkurrence, Fremtiden Spirer, er gået ind i sin afgørende fase.

Elever fra 12 gymnasier dyster lige nu om en plads i konkurrencens endelige finale, som afholdes på Andelskassens hovedkontor fredag den 31. januar.  Her vil tre grupper dyste om 15.000 kr. til klassekassen.

Eleverne har i efteråret haft besøg af Rune Schou, fagkonsulent i entreprenørskab og innovation i undervisningen, og Andelskassen til en interaktiv undervisningsdag med entreprenørskab, innovation og kreativitet på programmet. Eleverne arbejdede i grupper, og nåede i samarbejde frem idéer til, hvordan man kan skabe vækst og arbejdspladser lokalt. Efterfølgende har grupperne lavet en kort video, som præsenterer deres idéen.

Efterfølgende har lokale dommerpaneler udvalgt de bedste ideer fra hver skole, og de 12 lokale vindervideoer kan nu ses på www.fremtidenspirer.dk, hvor alle kan stemme på deres favorit. Grupperne bag de tre film, der får flest stemmer, får en plads i den endelige finale. Her skal de præsentere deres idé for et dommerpanel bestående af iværksættere, erhvervsledere og repræsentanter fra bankens direktion.

Afstemningen løber frem til torsdag den 18. januar kl. 12.00.


Billedet: Sidste års vindere fra Aarhus Katedralskole

 

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv