Jeg elsker at snakke med mennesker og rådgive

vivian_buur_toftgaard

Mød Vivian – der er ny medarbejder i Andelskassen Hobro

Vivian Buur Tofthøj, 38 år, er pr. 1. januar 2018 ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Hobro. Hun kommer fra en stilling som privatkunderådgiver i Jyske Bank, Hobro. Her var Vivian i fem år, men hendes erfaring fra bankverdenen rækker yderligere 10 år tilbage. Hun blev udlært i SparNord i Adelgade i Hobro i 2003.

”Jeg var egentlig glad for mit job i Jyske Bank, men en tidligere kollega, der var skiftet til Andelskassen, prikkede til mig og spurgte, om jeg ikke havde lyst til at prøve noget nyt. Og her er jeg så,” siger Vivian Buur Tofthøj, klar til at lægge kundemøder i sin kalender.

”Jeg kan utrolig godt lide mennesker - og at snakke med mennesker. Det er altid sjovest at hjælpe kunder med lån til at købe nyt hus eller ny bil, men der er også kunder, som jeg desværre må sige nej til, fordi deres økonomi ikke for tiden rækker så højt som deres drømme,” siger kunderådgiveren.

Hun skifter fra stor til lille bank
Hun glæder sig til at få flere kolleger, fordi det giver bedre mulighed for fleksibilitet i dagligdagen med to mindre børn:
”Jeg skifter fra en lille filial i en stor bank til en stor filial i en lille bank. I mit nye job i Andelskassen har jeg fået 11 kolleger fremfor fire i Jyske Bank”.

Den erfarne rådgiver er også veluddannet. Efter studentereksamen tog hun en handelsskoleeksamen, der banede vej til en elevplads i en bank. Sideløbende med arbejdet som kunderådgiver læste Vivian en HD i finansiel rådgivning ved Aalborg Universitet.

I sin fritid går Vivian til spinning, men hjem, børn, børnehave og skole sluger langt det meste af hendes tid udenfor Andelskassen.