Varde: Lokale Fremtiden Spirer-vindere kåret

FS-Varde-efterår-2017.jpg

Andelskassens innovationskonkurrence Fremtiden Spirer er på vej ind i den afgørende fase. En gruppe fra Varde Handelsgymnasium er klar til at jagte stemmer om en plads i konkurrencens finale.

Mandag var en række elever fra Varde Handelsgymnasium på besøg i Andelskassen i Varde. Her præsenterede de deres ideer til projekter, der kan skabe vækst lokalt. Det skete som et led i Andelskassens innovationskonkurrence Fremtiden Spirer. 

Elevernes projekter blev bedømt af et dommerpanel, der bestod af:

  • Peter Hansen, medejer, Outrup Golfbane
  • Mikael Kristensen, direktør, Misukri ApS
  • Finn Erik Kristiansen, direktør, Pro Varde
  • Jacob Schmidt, CEO & partner, Cloud Factory
  • Lars Thomsen, medstifter, Design Fordi
  • Frank Christiansen, senior erhvervsrådgiver, Andelskassens Erhvervscenter Vestjylland 

Dommerpanelet valgte et projekt ved navn "En X-tra hånd" som det bedste, og derfor vandt gruppen bag ideen biografbilletter, og de dygtige elever går nu videre i konkurrencen.

Det betyder, at gruppens præsentationsvideo kommer til at deltage i afstemningen om en finaleplads i Fremtiden Spirer. Afstemningen begynder i starten af januar på www.fremtidenspirer.dk.

Billedet: Ninna Bork Christensen, souschef i Andelskassen i Varde, er klar med præmier til vindergruppen, der består af (fra venstre): Jonathan Sørensen, Peter Barslund, André Schou og Caroline Bonde. Tobias Sølvsteen er også med i gruppen, men er ikke på billedet.