Randers: Velkommen til Søren, vores nye rådgiver

1. november sagde vi velkommen til Søren Munk Andersen, som fremover skal rådgive private kunder  i Andelskassen i Randers.

Søren Munk Andersen er ansat som ny rådgiver i Andelskassen i Randers.Andelskassen i Randers har vind i sejlene og har udvidet teamet med endnu en kunderådgiver.

Den 1. november kunne banken byde velkommen til 32-årige Søren Munk Andersen, som kommer til Andelskassen fra en stilling som privatrådgiver i Nykredit, og før det var han rådgiver i Østjydsk Bank.

Han har i alt 10 års erfaring som privatrådgiver.

- Jeg bor selv i Randers, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af et pengeinstitut, som gør en stor indsats for sit lokalområde. Det betyder meget for mig, siger Søren Munk Andersen.

Med tilføjelsen af den nye kunderådgiver beskæftiger Andelskassen i Nellemann-bygningen på Tørvebryggen nu i alt 19 medarbejdere – otte i privatafdelingen og 11 i erhvervscenteret.

Alex B. Carlsen, som er filialdirektør, glæder sig over nyansættelsen af den erfarne rådgiver:

- I Andelskassen har vi et rigtig godt team, som nu bliver endnu bedre med ansættelsen af Søren. Vi er i høj grad parat til at hjælpe både private og virksomheder med at føre ønsker og projekter ud i livet på hele på hele Randers-egnen, som vi ser som vores lokalområde, siger Alex B. Carlsen.