Sønderborg: Ny erhvervskundechef i Andelskassen

Andelskassen i Sønderborg har ansat 57-årige Gerhard Wilhelmsen som ny erhvervskundechef.

Gerhard WilhelmsenGerhard Wilhelmsen er pr. 1. februar 2017 ansat som ny erhvervskundechef i Andelskassen i Sønderborg.

Gerhard Wilhelmsen har en bred erfaring fra den finansielle sektor. Han kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Danske Bank i Sønderborg, og før det var han filialdirektør i Danske Bank i Nordborg. Han har således beskæftiget sig med rådgivning af erhvervskunder gennem adskillige år.

Gerhard Wilhelmsen er oprindelig fra Lysabild på Sydals, men i dag bosiddende i Nordborg, hvor han har boet siden 1983. Han har således et solidt kendskab til Sønderjylland i almindelighed og det sønderjyske erhvervsliv i særdeleshed.

- Jeg glæder mig til at udvikle erhvervskunderne og Andelskassen sammen med de øvrige medarbejdere i Sønderborg. Andelskassens tilgang til erhvervskunderne, hvor der er fokus på at lære den enkelte virksomhed godt at kende og finde de rigtige løsninger til hver enkelt, tiltaler mig. Og i løbet af de få dage, jeg har været her, har jeg fået vished for, at det er nogle rigtigt gode nye kolleger, jeg har fået, fortæller Gerhard Wilhelmsen.

- Der er ingen tvivl om, at vi har fundet en kompetent mand til jobbet, og det bliver virkelig en styrke for hele Andelskassen og ikke mindst kunderne. Det er jeg sikker på, erhvervskunderne vil opleve på egen hånd i den kommende tid, siger Lars Skou, filialdirektør i Andelskassen i Sønderborg.