Danske Andelskassers Bank A/S ændrer priser

Danske Andelskassers Bank A/S ændrer udvalgte bestående priser og indfører nye priser - læs mere her.

Danske Andelskassers Bank A/S ændrer udvalgte bestående priser og indfører nye priser

Ændringer og nye priser træder i kraft jf. gældende varsel, hvilket er henholdsvis 16. januar 2017 for enkeltstående ydelser, 16. februar 2017 ved løbende kundeforhold for erhvervskunder, 16. marts 2017 for betalingskonti samt 16. april 2017 ved løbende kundeforhold og nye priser for privatkunder.

Prisændringerne gennemføres af forretningsmæssige årsager og sker i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Ændringerne gælder for både privat- og erhvervskunder.

>> Se prisændringerne i detaljer her.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.