Akqa.Andelskassen.Core.Entities.Models.PublishedContentModels.NewsArticlePage.

Hjælp os med at forbedre vores netbank og mobilbank – deltag i et brugerpanel

1 min

25.06.2024

Sammen med vores IT-leverandør, BEC, arbejder vi løbende på at forbedre Andelskassens Net- og Mobilbank. Du kan hjælpe os ved at deltage i et brugerpanel.

Brugerpanelet skal være med til at teste eksisterende og kommende løsninger og deltage i interviews og spørgeskemaundersøgelser omkring brugerbehov.

Om brugerpanelet
For at sikre at vores løsninger rammer vores kunders behov, vil vi gerne have et repræsentativt udsnit af vores kunder i brugerpanelet – uanset alder og køn – og med forskellig brug af net- og mobilbank.

Som deltager i panelet vil du højst 4 gange om året blive inviteret til en undersøgelse og altid kun til undersøgelser, som vi vurderer, er relevante for dig baseret på dit svar i tilmeldingen. Du bestemmer helt selv, om du vil deltage.

Hver undersøgelse tager mellem 10 og 60 minutter. Ved deltagelse i lange brugerundersøgelser vil BEC godtgøre med et gavekort.

Al feedback bliver kun brugt af BEC og kun delt internt i anonymiseret form. Personoplysninger bliver opbevaret og behandlet sikkert, og du kan til enhver tid framelde dig igen og få dine oplysninger slettet. Du kan læse mere om hvordan BEC behandler personoplysninger her: Behandling af dine personoplysninger i BEC.

Tilmeld dig brugerpanelet
Er du interesseret i at deltage, kan du tilmelde dig her

1 min

25.06.2024