Foreninger

Erhverv-foreninger.jpg

Alle foreningskunder i Andelskassen serviceres og rådgives gennem Direkte Forening. Her sidder vi klar til at hjælpe og vejlede jer mandage - fredage mellem kl. 8-16 og torsdage kl. 8-17.

Kontakt Direkte Forening

Formaliseret forening

For at være foreningskunde i Andelskassen skal I være en formaliseret forening med CVR-nummer, et sæt skrevne vedtægter, en årlig generalforsamling og en bestyrelse, der varetager foreningens daglige drift.

Har I derimod et mindre fællesskab, så som en kortklub, klassekasse, strikkeklub eller lignende, anbefaler vi MobilePay Box.

Er I en erhvervsdrivende forening - fx handelsstandsforening, varmeværk, vandværk eller en andelsboligforening - er I en del af en af vores værdipakker i Erhverv.

 

Værdipakke – skaber værdi for jer som foreningskunder

Alle formaliserede foreninger i Andelskassen er omfattet af vores værdipakke med produkter og ydelser, der skaber værdi for foreningen. Med værdipakken gør vi nemlig jeres økonomiske arbejde nemmere, så jeres frivillige har mere tid til den sjove del af foreningsarbejdet.

Jeres forening får telefonisk rådgivning i Direkte Forening mandag- fredag kl. 8.00-16.00 og torsdag kl. 8.00-17.00.

Her sidder et team af bankens erfarne specialister, der dagligt rådgiver foreninger. De har et indgående kendskab til økonomi, vedtægter, udviklings- og bestyrelsesarbejde i en forening.

Har jeres forening brug for rådgivning om vedtægter, fuldmagter, kassererskifte, digitale løsninger tilpasset jeres behov m.m., sidder vores specialister også klar til at hjælpe jer.

📞: 87 99 31 75

📧:direkteforening@andelskassen.dk

  Netbank og mobilbank med op til to fuldmagter (koster normalt 100 kr. pr. måned) samt op til 3 foreningskonti og 30 gratis betalinger pr. kvartal i jeres mobilbank eller netbank
  Netbankforsikring, der dækker ved digitale indbrud i jeres forenings netbank og mobilbank
  I har mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser og services.
Pris pr. måned 125 kr.

 

*Oprettelsen koster 5.000 kr. Har foreningens formand eller kasserer deres private NemKonto og udlån for min. 250.000 kr. i Andelskassen, sker oprettelsen til 1.000 kr.

 

MobilePay Box – en smart løsning for mindre fællesskaber

Ønsker I ikke at formalisere jeres forening og blive omfattet af værdipakken, anbefaler vi MobilePay Box som betalingsløsning.

Så er I en del af et mindre fællesskab som fx en gåklub, kortklub eller studieloge, der har en mindre sum penge til fælles, og hvor der ikke er vedtægter, generalforsamlinger m.m., til at drive værket, er MobilePay Box en nem løsning. Den fungerer ligesom en fælleskasse, hvor I kan samle penge ind og holde styr på jeres indbetalinger.

Læs mere om MobilePay Box

 

CVR-nummer til jeres forening

En frivillig forenings CVR-nummer skal fornyes hvert 3. år - det er nemt og hurtigt klaret.

Jeres forening får automatisk en mail, når det er tid til at forny CVR-nummeret. Derfor er det vigtigt, at foreningens mailadresse er korrekt.

Forny jeres CVR-nummer

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv