Erhverv Plus

Erhverv-Plus.jpg

Erhverv Plus er til dig med den mellemstore virksomhed, som har brug for fleksible løsninger til ind- og udbetalinger, drift og/eller aktiviteter på tværs ad landegrænser.

Du har en omsætning på mere end 3 mio. kr./år. eller en virksomhedsbalance på over 10 mio. kr. eller et finansieringsbehov på mere end 350.000 kr.

Du ønsker samtidig en samlet løsning for både din virksomhedsøkonomi og privatøkonomi.

 

Du får personlig rådgivning med direkte adgang til erhvervskundechef eller landbrugsrådgiver, der kender virksomhedens forretningsmodel, potentialer og udfordringer. Du får samtidig personlig rådgivning med direkte adgang til privatrådgiver, der kender virksomheden og kan rådgive om sammenhængen med privatøkonomien.

Du får rådgivning hos et team af bankens erfarne specialister, der er klar til at rådgive dig om leasing, pension, investering, cash management og handel med udlandet.
Du får en skræddersyet samarbejdsplan, der skaber værdi for dig og din virksomhed. Den udarbejdes i fællesskab mellem dig og din rådgiver og indeholder konkrete aftaler for hvilke rådgivningsydelser og services, der er relevante for din virksomhed hen over året.
Du får en handlekraftig finansiel partner med korte beslutningsprocesser og tæt dialog med den lokale ledelse.
Pris Ingen fast månedspris

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv