Andelskassen Investeringskonto FRI

– Frihed til at investere som du vil

Nem investering af din opsparing

Investeringskonto FRI er en opsparingskonto, hvor du kan indbetale og hæve dine penge, som du ønsker. Du får mulighed for at få et attraktivt afkast på din opsparing gennem investeringer - og du slipper for at bekymre dig om din investering, for vi investerer dem automatisk. Helt uden kurtage eller depotgebyr.

Andelskassen Investeringskonto FRI er en nem og enkelt måde at investere på, så du slipper for besværet med at investere selv.

Hvad er fordelene ved Investeringskonto FRI

  • Kom i gang fra 1 kr.
  • Indbetal og hæv efter behov
  • Overblik i net- og mobilbank
  • Automatisk investering og geninvestering
  • Slip for at indberette til SKAT - det klarer vi
  • Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det
  • Ingen depot eller kurtage
  • Automatiske månedlige indberetninger

Når du opretter en Andelskassen Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i fx aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Andelskassen Investeringskonto FRI omfatter fem forskellige fonde med hver sin risikoprofil. Det betyder, at du efter at have talt med din rådgiver let kan vælge den eller de fond(e), der matcher dine ønsker.

Du vælger selv, om du vil investere et beløb på én gang eller løbende overføre, for eksempel en gang om måneden, til din Andelskassen Investeringskonto FRI.

Du har altid overblik over den daglige udvikling af formuen på din Andelskassen Investeringskonto FRI via din netbank. Andelskassen Investeringskonto FRI er en nem og enkelt måde at investere på, og du slipper for alt besværet med selv at investere.

 

Ansvarlig investering

Andelskassen Investeringskonto FRI er også ansvarlig investering. Det betyder i praksis, at vi og vores partnere har forholdt os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, inden vi investerer i et selskab. Derved arbejdes der på at give dig et godt afkast – uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.

 

Du kan læse mere på www.investeringskontofri.dk og hente vores brochure her.

Vil du høre mere om dine investeringsmuligheder?

Ønsker du at høre mere om Andelskassen Investeringskonto FRI? Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt af vores investeringsrådgivere. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Aftal et møde med en investeringsrådgiver
Samtykke