Andelskassen på Folkemødet: Mads & Mulighederne

750x279_Mads-Steffensen.jpg

Har du et dilemma, der skal debatteres af vores debatpanel med Mads Steffensen?

Andelskassen deltager i juni i Folkemødet på Bornholm, hvor banken er vært for tre spændende debatter sammen med hhv. Danmark på Vippen og Sønderborg Kommune, Vækstfonden og Dansk Crowdfunding Forening:

”Mads & Mulighederne – dilemmaer om et Danmark i balance”
Mads Steffensen fra DR styrer ordet, når et panel, der p.t. består af Kristian Thulesen Dahl (DF), Pia Olsen Dyhr (SF) og Niels Duedahl, adm. direktør for SE Energi & Klima, diskuterer dilemmaer indsendt af borgere, virksomheder og kommuner fra det lokale Danmark. Dilemmaerne skal sætte fokus på, hvilke udfordringer man støder på, når man eksempelvis gerne vil bo, arbejde og drive virksomhed i forskellige dele af Danmark. Og når man gerne vil skabe udvikling i områder, som ligger uden for de største byer.

Tid: Fredag d. 15. juni kl. 13.30-14.20.
Sted: Folkemødet på Bornholm, Allinge Havn, M/S Samka (H14).
Panel (foreløbigt): Kristian Thulesen Dahl (DF), Pia Olsen Dyhr (SF) og Niels Duedahl, adm. direktør for SE Energi & Klima
Ordstyrer: Mads Steffensen kendt fra DR
Arrangør: Danmark på Vippen og Sønderborg Kommune

Har du et dilemma, du vil have svar på?
Hvis du har et spændende dilemma/udfordring, der udspringer af den geografiske ubalance i Danmark, som panelet kan diskutere, må du rigtig gerne sende det til os – og det, uanset om du deltager på Folkemødet eller ej. Det kan dreje sig om alt inden for lånemuligheder, bosætning, erhverv, uddannelsesmuligheder, fysisk og digital infrastruktur osv.

Send dit dilemma/udfordring på info@andelskassen.dk senest torsdag d. 24. maj.

Sammen med Danmark på Vippen og Sønderborg Kommune udvælger vi derefter en række dilemmaer, som panelet vil diskutere på Folkemødet. De dilemmaer, som vi desværre ikke får tid til at diskutere på Folkemødet, bliver samlet i en publikation, som Danmark på Vippen efterfølgende udgiver.

Send dit dilemma her >>


Spændende debatter med Vækstfonden og Dansk Crowdfunding Forening
Ud over ”Mads & Mulighederne – dilemmaer om et Danmark i balance” afholder Andelskassen følgende events:

”Hvordan sikrer vi finansiering til investeringer i det lokale Danmark?”
Debat om mulighederne for at få finansieret forretningsidéer uden for de største byer.

67 pct. af alle danske virksomheder er beliggende udenfor region Hovedstaden. Hvordan sikrer vi finansiering til de mange gode idéer, der understøtter den lokale vækst? Kystturisme kan være en vigtig kilde til vækst lokalt og i hele landet. Hvilke udfordringer oplever de lokale virksomheder i forhold til finansiering? Og hvad har den lokale bank og Vækstfonden af muligheder for at støtte den lokale udvikling? 

Tid: Torsdag den 14. juni kl. 15.00-16.00.
Sted: Folkemødet på Bornholm, Allinge Havn, M/S Samka (H14).
Panel (foreløbigt): Christian Motzfeldt, direktør i Vækstfonden, Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank A/S og Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune.
Ordstyrer: Kim Ruberg, formand for Danmark på Vippen
Arrangør: Andelskassen og Vækstfonden


Samspillet mellem banker og crowdfunding - hvordan kan vi spille hinanden gode?”
Yderligere information følger snarest.

Tid: Fredag den 15. juni kl. 18.00-19.00.
Sted: Folkemødet på Bornholm, Allinge Havn, M/S Samka (H14).
Panel (foreløbigt): Michael Eis, stifter af Dansk Crowdfunding Forening og Jan Pedersen, adm. direktør i Danske Andelskassers Bank A/S.
Ordstyrer: Kim Ruberg, formand for Danmark på Vippen
Arrangør: Andelskassen og Dansk Crowdfunding Forening