Andelskassen Investeringskonto FRI

Mac_pa__sk_d_40A8692_840x484.jpg

Bliver din opsparing drænet af inflation og negative renter?

Investeringskonto FRI er en opsparingskonto, hvor du kan indbetale og hæve dine penge som du ønsker - uden at tænke på nul- eller minusrente. Du slipper for at bekymre dig om din investering. Vi investerer dem automatisk uden kurtage eller depotgebyr.

Andelskassen Investeringskonto FRI er en nem og enkelt måde at investere på, så du slipper for besværet med at investere selv.

Hvad er fordelene ved Investeringskonto FRI

  • Kom i gang fra 1 kr.
  • Indbetal og hæv efter behov
  • Overblik i net- og mobilbank
  • Automatisk investering og geninvestering
  • Slip for at indberette til SKAT - det klarer vi
  • Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det
  • Ingen negative renter, depot eller kurtage
  • Automatiske månedlige indberetninger

 

Vil du høre mere om dine investeringsmuligheder?

Ønsker du at høre mere om Andelskassen Investeringskonto FRI? Udfyld formularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt af vores investeringsrådgivere. 

* felterne skal udfyldes

Når du opretter en Andelskassen Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i fx aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Andelskassen Investeringskonto FRI omfatter fem forskellige fonde med hver sin risikoprofil. Det betyder, at du efter at have talt med din rådgiver let kan vælge den eller de fond(e), der matcher dine ønsker.

Du vælger selv, om du vil investere et beløb på én gang eller løbende overføre, for eksempel en gang om måneden, til din Andelskassen Investeringskonto FRI.

Du har altid overblik over den daglige udvikling af formuen på din Andelskassen Investeringskonto FRI via din netbank. Andelskassen Investeringskonto FRI er en nem og enkelt måde at investere på, og du slipper for alt besværet med selv at investere.

 

Ansvarlig investering

Andelskassen Investeringskonto FRI er også ansvarlig investering. Det betyder i praksis, at vi og vores partnere har forholdt os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, inden vi investerer i et selskab. Derved arbejdes der på at give dig et godt afkast – uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.

 

Du kan læse mere på www.investeringskontofri.dk og hente vores brochure her.

 

Det med småt

Påkrævet formue 1 kr.
Opsparings- / kontotype

Private frie midler
Opsparingskonto

Kurtage 0,00 %
Årligt administrationshonorar, årlig bogføring af gennemsnitlig årlig værdi

0-100 tkr. = 0,75 %
100-500 tkr. = 0,65 %
500-1.000 tkr. = 0,55 %
Over 1 mio. kr. = 0,45 %

Moms af administrationshonorar 0 %
Samlede årlige omkostninger i alt 1,29 % - 2,06 %

 

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv