Investeringskonto FRI

Mac_pa__sk_d_40A8692_840x484.jpg

Friheden til at investere som du vil.

Bliver din opsparing ædt op af inflation og negative renter?

Nu kan du få en konto, hvor du siger farvel til nul- og minusrente – og goddag til afkast. Vi kalder den Investeringskonto FRI. Her har du nemlig friheden til at indskyde og hæve efter behov, og pengene investeres automatisk. Ingen kurtage eller depotgebyrer.

Når du opretter en Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i fx aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Investeringskonto FRI omfatter fem forskellige fonde med hver sin risikoprofil. Det betyder, at du efter at have talt med din rådgiver let kan vælge den eller de fond(e), der matcher dine ønsker.

Du vælger selv, om du vil investere et beløb på én gang eller løbende overføre, for eksempel en gang om måneden, til din Investeringskonto FRI.

Du har altid overblik over den daglige udvikling af formuen på din Investeringskonto FRI via din netbank. Investeringskonto FRI er en nem og enkelt måde at investere på, og du slipper for alt besværet med selv at investere.

Ansvarlig investering

Investeringskonto FRI er også ansvarlig investering. Det betyder i praksis, at vi og vores partnere har forholdt os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, inden vi investerer i et selskab. Derved arbejdes der på at give dig et godt afkast – uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.

Dine fordele med Investeringskonto FRI

  • Kom i gang fra kun 1 krone
  • Indbetal og hæv efter behov
  • Fuldt overblik i netbank
  • Automatisk investering af dine indbetalinger
  • Automatisk geninvestering af udbytter
  • Automatisk indberetning til SKAT
  • Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det
  • Intet depot og derfor ingen depotgebyrer
  • Ingen kurtage / handelsomkostninger ved handel med værdipapirer
  • Investeringsløsningen er skræddersyet til dine ønsker og behov

Det kører helt automatisk, så det eneste du skal beslutte, er faktisk om du vil i gang. Aldrig har det været nemmere at investere.

Tal investering med din rådgiver

Har du brug for hjælp til at få dine penge til at arbejde for dig, er en investeringsaftale ofte en god løsning. Kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder med Investeringskonto FRI.

Du kan læse brochuren her.

Find din rådgiver

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv