Garanti Invest

Garanti-Invest_Logo.jpg

Investeringsprodukter med hovedstolsgaranti

Garanti Invest A/S ejes af en række lokale danske pengeinstitutter - heriblandt Andelskassen - og er en af Danmarks førende udviklere af garantiobligationer.

En garantiobligation kombinerer obligationens sikkerhed med afkastpotentialet på andre aktiver, men har en garanteret indfrielseskurs på minimum kurs 100 – den såkaldte 100 % hovedstolsgaranti.

En garantiobligation består af en obligationsdel og en optionsdel. Obligationsdelen sikrer den garanterede minimumskurs ved indfrielse, og optionsdelen skaber afkastet på de såkaldte underliggende aktiver.

Garantiobligationer er især udbredt i form af aktieindekserede obligationer. Det betyder, at afkastet er knyttet til udviklingen på udvalgte aktiemarkeder. Garantiobligationer kan også være tilknyttet udviklingen på f.eks. valutakurser, renter eller værdien af et råvareindeks.

Via en garantiobligation kan man således indirekte investere i eksempelvis aktier, uden at løbe den risiko, der følger med en direkte investering i aktier.

Princippet er helt enkelt:

  • hvis det underliggende aktiv stiger, indfries garantiobligationen med gevinst.
  • hvis det underliggende aktiv falder indfries obligationen til kurs 100.

 

Alle Garanti Invests garantiobligationer er udstedt af finansielle institutioner med meget høj kreditværdighed af hensyn til hovedstolsgarantien.

Læs meget mere om garantiobligationer og Garanti Invest på www.garanti-invest.dk.

Aftal et møde med en investeringsrådgiver

Udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde
* felterne skal udfyldes