Byg nyt

Haandvaerker.jpg

En bolig, som helt er tilpasset dine ønsker og behov. Alt er helt nyt, og du flytter ind i boligen som den første - noget helt specielt.

Vælger du at bygge nyt, har du flere muligheder for finansiering:

Forhåndslån

I samarbejde med Totalkredit kan Andelskassen tilbyde finansiering ved hjælp af forhåndslån, hvor lånet bliver udbetalt, inden byggeriet er færdigt. Ved finansiering med forhåndslån kender du fra byggeriets begyndelse ydelsen på dit kreditforeningslån, men betaler rente af hele lånebeløbet.

Byggekredit

En byggekredit er en kassekredit, der dækker dine udgifter, når du vil bygge dit nye hus op fra grunden, eller hvis du bygger om eller til.

Det er en midlertidig finansiering, der giver dig økonomisk råderum til byggeriet er færdigt, og den endelige finansiering falder på plads.

Når byggeriet er færdigt, indfrier du byggelånet med den endelige finansiering. Typisk vil det ske ved, at du optager et nyt realkreditlån, som du betaler byggelånet med.

Hvad skal du vælge?

Hvad er den bedste finansieringsløsning for dig? Det kommer helt an på dit byggeprojekt. Der er stor forskel på, om du vælger at bygge i samarbejde med et typehusfirma, der leverer en totalløsning, eller du entrerer med flere underleverandører og måske udfører nogle opgaver selv.

Derfor anbefaler vi, at du får en snak med din rådgiver i Andelskassen og fortæller om dine planer. På den måde kommer du bedst i gang med dit byggeprojekt.

 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde
* felterne skal udfyldes

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv