Lokallån - lån til lokal vækst

I Andelskassen tager vi ansvar for vores lokalsamfund. For hvert nyt lokallån, der oprettes, giver Andelskassen 1.000 kroner, som fordeles til gode, lokale formål. De samlede beløb uddeles årligt af bankens seks lokale aktionærråd.

HUS RØD
Privat
info card logo

Lån til dit første hus

Lokallån Førstegangskøbere er Andelskassens boliglån specielt til dig, der køber lejlighed, hus eller sommerhus for første gang. Hvis du er klar til at bevæge dig ud på boligmarkedet, så er Andelskassen klar til at hjælpe dig med at få finansieringen af din nye bolig på plads.

Privat
info card logo

Lokallån Bolig

Lokallån Bolig er Andelskassens lån til sunde boliger på landet, der ikke kan kreditbelånes. Mange oplever, at det er svært at få et realkreditlån, selv om økonomien i ejendomshandlen er både god og sund – alene på grund af husets beliggenhed. Andelskassens Lokallån Bolig er din mulighed for at finansiere købet af en billig bolig i "Det lokale Danmark".

Privat
HUS

Vi giver pengene tilbage

For hvert nyt Lokallån Bolig, der oprettes, giver Andelskassen 1.000 kroner, som fordeles til gode, lokale formål. Beløbene uddeles årligt af bankens lokale aktionærråd.

Vil du vide mere om boligfinansiering?

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med du skal bygge nyt, renovere eller du har fundet din drømmebolig? Så kontakt din rådgiver, så I sammen kan finde ud af dine muligheder.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at aftale et møde

Bestil et møde til boligrådgivning
Samtykke