Billigst i test: Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler igen lån fra Totalkredit

Billigst-i-Test_TK_750x279.jpg

Realkreditlån fra Totalkredit har for anden gang i streg fået stemplet ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler” i stor test.

Når du får et realkreditlån hos Andelskassen, er det et lån fra Totalkredit. Dermed er du også sikret et af de billigste lån på markedet. Forbrugerrådet Tænk Penge har nemlig sammenlignet danske realkreditlån og konkluderer, at Totalkredit er klart billigst. Det sker for anden gang i træk.

Totalkredit har derfor fået det eftertragtede stempel: ”Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler”. Det gør de, fordi de er billigst i alle otte lånesituationer, der indgår i sammenligningstesten.

Det er blandt andet på grund af KundeKroner, at Totalkredit er billigst. KundeKroner er en rabat, du kan få, når du har et realkreditlån, og er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af en forening, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne. Rabatten er i år på 0,15 procent af din restgæld og bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Som eksempel er der cirka 4.700 kr. at spare om året, hvis man sammenligner det billigste og dyreste femårige afdragsfrie rentetilpasningslån på 2,4 millioner kr. med en belåningsgrad på 60 procent.

Læs mere på Totalkredits hjemmeside.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv