IT-arbejde lukker for brug af visse kort, net- og mobilbank natten til søndag

750x279_service.jpg

Natten mellem lørdag den 8. og søndag den 9. februar vil flere it-systemer være berørt af et udvidet serviceeftersyn.

Andelskassens datacentral, BEC, gennemfører natten mellem lørdag den 8. og søndag den 9. februar it-arbejde, hvilket kan forhindre kunder i at betale/hæve penge med forskellige typer kort, ligesom brug af net- og mobilbank vil være berørt.

Arbejdet finder sted mellem kl. 02.00 og 06.00 dansk tid, og i det tidsrum kan man slet ikke benytte Visa debetkort eller MasterCard debetort. Dankort eller VisaDankort kan ikke benyttes til kontanthævninger i automater. I samme periode er der lukket for brug af net- og mobilbank.

Vi beklager de eventuelle gener, det måtte medføre.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv